Pannbröd
Antal portioner : 5
Du behöver:
150 g mjöl
30 g mjukt smör
0,5 tsk salt
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk socker
0,5 dl mjölk
Att ha till:
Servera med lite smör och njut av dem medan de fortfarande är varma.
Njut av pannbröd gjort över öppen eld. Att göra bröd i stekpanna är gott och förvånansvärt enkelt.
Så här gör du:
Blanda de torra ingredienserna. Smält smöret och tillsätt detta och mjölken i blandningen med de torra ingredienserna. Knåda degen ordentligt. Strö lite mjöl på bordet och göra runda tunnbröd som passar din panna. Lägg lite smör eller olja i din stekpanna och börja steka ditt bröd. Vänd brödet varje minut för att förhindra att det bränns. Lyft ur dem från pannan när de är gyllenbruna på båda sidor.
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår